Vulnerabilitate Facebook – accesarea pozelor private - Securitatea Informatica

Vulnerabilitate Facebook – accesarea pozelor private

Pozele private ale lui Mark Zuckerberg au fost făcute publice din cauza unei breşe de securitate a reţelei de socializare.

Facebook şi-a arătat adevăratele vulnerabilităţi în materie de securitate a datelor, când mai multe publicaţii şi site-uri internaţionale au relatat cum pozele private ale fondatorului Mark Zuckerberg au devenit disponibile pentru toţi utilizatorii.

Imagini cu Zuckerberg, un personaj cunoscut pentru puţinele detalii pe care le-a oferit până acum publicului larg, au circulat pe internet înfăţişându-l pe acesta în mai multe ipostaze alături de iubita sa, Priscilla Chan, sau în timpul unei vizite la Casa Albă şi chiar când ţine de picioare o găină pe care urma să o taie.

Vulnerabilitatea site-ului a fost descoperită de către Facebook abia acum, deşi în urmă cu câteva săptămâni săptămâni, un site de culturism a semnalat acest lucru.

Sistemul funcţiona simplu: utilizatorii raportau fotografia de profil a unei alte persoane ca fiind nepotrivită politicii reţelei. Apoi, erau îndemnaţi să mai vizualizeze şi alte poze ale acelui utilizator, chiar dacă nu aveau acces la ele în mod normal.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook


Nici un comentariu inca... Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un raspuns

This site is protected by Comment SPAM Wiper. This site is protected by WP-CopyRightPro