Phishing Romanian International Bank - Securitatea Informatica

Phishing Romanian International Bank

Romanian International Bank s-a autosesizat cu privire la incercarea unor persoane de a obtine in mod fraudulos date personale ale clientilor sai.

Din dorinta de a proteja clientii si datele personale ale acestora, Romanian International Bank reaminteste clientilor sai sa nu divulge prin e-mail, telefon sau orice alt mijloc de comunicatie la distanta date personale cu privire la conturile deschise la RIB intrucat aceste date pot fi folosite in mod fraudulos.

Romanian International Bank nu solicita reactualizarea acestor date cu caracter personal prin e-mail sau telefon, ci, daca este cazul, numai prin prezenta personala a titularului de cont la sucursala RIB unde este arondat clientul. Codurile PIN sau parolele de acces nu se vor divulga niciunei persoane sau companii pentru niciun motiv.

Capitalul Dumneavoastra este in siguranta la RIB datorita sistemelor performante de securitate a informatiei. Este foarte important ca orice client al unei banci sa isi protejeze datele cu caracter personal, astfel va solicitam sa nu divulgati datele personale prin e-mail, telefon, sau diferite formulare pe internet.

Astazi, 27 Ianuarie 2011, s-a incercat o tentativa de phishing de pe o adresa de email pirat: customerservice@rib.ro. Romanian International Bank nu detine acesta aceasta adresa de email.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook


Nici un comentariu inca... Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un raspuns

This site is protected by Comment SPAM Wiper. This site is protected by WP-CopyRightPro