Internet Law Summer School – Sighisoara 19-26 august 2012

Internet Law Summer School – Sighisoara 19-26 august 2012

ELSA dă startul înscrierilor pentru Internet Law Summer School

Eşti student al Facultăţii de Drept? Eşti pasionat de domeniul criminalităţii? Internetul reprezintă pentru tine mai mult decât o cale de comunicare? Acum ai ocazia să înveţi de la cei mai buni specialişti din domeniu despre cum să îţi securizezi propria lume virtuală. European Law Student’s Association Iaşi (ELSA Iaşi) organizează, în perioada 19-26 august 2012, prima Şcoală de Vară pe Dreptul Internetului din România.

Evenimentul se va desfăşura la Sighişoara şi îşi propune să aducă în discuţie una dintre problemele de actualitate ale acestui secol: criminalitatea informatică. Astfel, participanţii vor lua parte, pe parcursul unei săptămâni, la numeroase workshop-uri susţinute de specialişti cu un background activ în domeniu. Aceste workshop-uri vor consta în introducerea participanţilor în sfera teoretică a Internetului, prin prezentarea evoluţiei şi a implicaţiilor actuale ale acestora şi oferirea unei imagini de ansamblu asupra criminalităţii informatice. De asemenea, vor avea loc numeroase concursuri interactive, momente artistice şi activităţi de grup recreative.

Costurile participării sunt de 650 RON(membrii ELSA)/700 RON (membrii non-ELSA), incluzând cazarea pentru şapte nopţi, trei mese pe zi, logistica şi programul social. La acest eveniment se pot înscrie doar studenţi ai Facultăţii de Drept, din toată ţara. Înscrierile se realizează online, pe pagina oficială http://summerschool.elsa-iasi.ro/.

Ediţia de anul trecut a Şcolii de Vară organizată de ELSA Iaşi s-a desfăşurat la Vama Veche şi a avut un număr de 42 de participanţi şi trei invitaţi, printre care şi fostul Ministru al Justiţiei, Monica Macovei. Ediţia precedentă a avut ca temă Libertatea de exprimare.

ELSA (European Law Student’s Association) este cea mai mare asociaţie independentă a studenţilor la drept din întreaga lume. ELSA Iaşi a fost înfiinţată în anul 1999 şi îşi propune să contribuie activ la educaţia juridică, să promoveze înţelegerea reciprocă şi responsabilitatea socială a studenţilor Facultăţii de Drept şi a tinerilor jurişti. Şcoala de Vară este proiectul de cea mai mare anvergură al asociaţiei.

Pentru mai multe detalii despre Internet Law Summer School vizitează http://summerschool.elsa-iasi.ro/!

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook


Un raspuns la “Internet Law Summer School – Sighisoara 19-26 august 2012”

Lasa un raspuns

This site is protected by Comment SPAM Wiper. This site is protected by WP-CopyRightPro