DefCamp & Hack a Server vin la Cluj-Napoca la o întâlnire Get Together pe 8 iunie - Securitatea Informatica

DefCamp & Hack a Server vin la Cluj-Napoca la o întâlnire Get Together pe 8 iunie

Echipa DefCamp & Hack a Server va invită la un nou eveniment Get Together. Cum am făcut și înainte la București și Iași, ne vom reîntâlni la Cluj-Napoca. Evenimentul va fi 8 iunie la ISDC România. Dacă ești din zonă și o parte din termenii INFOSEC, CEO, CTO, SysAdmin, DB Admin sau Web Developer îți sunt familiari, trebuie să vii.

În cadrul evenimentului va fi prezentat proiectul HackaServer, se va răspunde la toate întrebările iar apoi va fi o simulare/competiție cu premii surpriză. Cel bun Pen Tester, cel mai bun admin și cea mai sigură aplicație/server vor fi incluși în clasamentul “Hall of Fame”. Evenimentul are loc vineri iar biletul de intrare reprezintă laptopul personal.

Dacă nu ești din Cluj-Napoca sau din zonă, nu e nici o problemă. Poți să te bucuri de acțiune și de acasă, competiția desfășurându-se și online, însă trei sferturi din distracție are loc acolo. Mâncarea, băutura și distracția sunt asigurate din partea casei.

Program

11:00-11:30 Networking (coffee)
11:30-12:00 Project presentation + QA
12:00-13:00 Lunch + Networking
13:00-17:00 Simulation & Contest + Drinks + Fun
17:00-17:10 and the Winners area¦
18:15 “After Hacking” Party Takes place at Ursus Breweries Factory.

Pentru a putea să participi la eveniment trebuie să te înscrii aici. Locurile sunt limitate așa că trebuie să te miști rapid. Ne vedem acolo! Mai multe detalii aici.

Twitter Digg Delicious Stumbleupon Technorati Facebook


Nici un comentariu inca... Fii primul care lasa un comentariu!

Lasa un raspuns

This site is protected by Comment SPAM Wiper. This site is protected by WP-CopyRightPro