Termeni si conditii

Folosirea informatiilor de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce vor fi detaliate in paragrafele urmatoare. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Drepturi de autor
Intregul continut al siteului securitatea-informatica.ro (texte, imagini, scripturi, etc.) este protejat conform legii nr. 8 din 26.03.1996 privind drepturile de autor si drepturile conexe. Toate drepturile de autor apartin site-ului securitatea-informatica.ro, cu exceptia citatelor sau preluarilor care se fac cu mentionarea sursei. Reproducerea totala sau partiala a informatiile din cadrul acestui site se face doar cu acordul editorilor acestui site. Folosirea fara acordul editorilor, a oricaror elemente enumerate mai sus, se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.

Securitatea datelor personale si a informatiilor
Editorii nu vind, nu ofera, nu fac schimb de adrese e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit. Editorii nu promoveaza SPAM-ul.

Declinarea responsabilitatii
Utilizatorii pot folosi informatiile furnizate de editori pe propria dvs. raspundere. Editorii nu raspund pentru continutul si veridicitatea informatiilor preluate din alte site-uri. Acestia nu au nicio responsabilitate in cazul stergerii, pierderii sau imposibilitatii de a stoca informatiile din orice motive tehnice care pot aparea din cauza externe companiei.
Autorii isi rezerva dreptul de a modifica fara notificari continutul acestui site. Editorii isi asuma dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila.

This site is protected by Comment SPAM Wiper. This site is protected by WP-CopyRightPro