Despre site

securitatea-informatica.ro este un site cu un rol informativ in domeniul securitatii informatice, adresandu-se atat specialistilor cat si celor ce vor sa se initieze in acest domeniu. Intrucat sistemele informatice s-au dovedit de-a lungul timpului vulnerabile la atacuri, la accesari neautorizate sau la modificari sau distrugeri ale informatiilor, acest site ofera posibilitatea de a cunoaste vulnerabilitatile sistemului informatic si solutiile de securizare impotriva atacurilor on-line.

Ce ofera site-ul

Site-ul pune la dispozitie o gama larga de articole si stiri din domeniul securitatii informatice. Articolele sunt aranjate pe categorii, continand atat informatii de baza cat si detalii si recomandari privind configurarea sistemului si a aplicatiilor utilizate pentru o cat mai mare siguranta.

Invitatie la dialog

Pentru a creste calitatea articolelor prezentate sunteti  invitati la dialog si asteptam comentariile dumneavoastra legate de subiectele prezentate. Sunt binevenite comentariile si sugestiile dvs. precum si corectiile atunci cand este cazul.
De asemenea prezentarea experientelor pe care dvs. le-ati avut in acest domeniu pot ajuta multi utilizatori in prevenirea unor situatii similare. Utilizatorii inregistrati pot trimite articole pentru review accesand partea de administrare.
Nu vom accepta pe acest site comentarii injurioase sau comentarii in afara subiectelor discutate.

Termeni si conditii

Folosirea informatiilor de pe acest site implica acceptarea termenilor si conditiilor ce sunt detaliate pe pagina Termeni si conditii. Pentru folosirea in bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor.

Contact

Editorii site-ului pot fi contactati pe email la: contact[at]securitatea-informatica.ro

This site is protected by Comment SPAM Wiper. This site is protected by WP-CopyRightPro